Omega profielen op maat kopen

Perfecte afwerking en geleiding

  • Compleet op maat
  • Zetwerk configurator
  • Snelle levering

Wat is een aluminium omega profiel?

Een omega profiel (ook afwerkprofiel of geleidingsprofiel genoemd) is een profiel met twee gelijke zijden, met in het midden een uitdieping. De uitdieping in het profiel kan worden gebruikt voor het wegwerken van kwetsbare kabels en leidingen. Maar ook tussen gevelplaten die niet met overlap maar met tussenruimte gemonteerd worden kan het omega profiel als verbinding worden gebruikt.

Alternatief voor houten regelwerk

Omega profielen kunnen grotere afstanden overbruggen. Daarom zijn deze profielen een goed alternatief voor houten regelwerk en kunnen worden ingezet ter ondersteuning van dak- en wandprofielen. De wand- en dakprofielen kunnen met schroeven direct op de omega profielen worden bevestigd.

Kabelgoot onder de vloer? Omega profiel!

Doordat met het zetwerk hangende goten kunnen worden gecreëerd worden omega profielen ook gebruikt onder de vloerdelen. De hangende goot wordt dan onzichtbaar gebruikt om kabels of leidingen doorheen te laten lopen.

Omega profielen op maat kopen bij Zetwerk.nl 

Voor elk doeleinde de passende maat! Zetwerk.nl levert omega profielen op maat. Bestel eenvoudig via onze website. Ga naar de pagina om uw tekeningen te uploaden, kies het materiaal, de afmetingen en wij zetten de profielen geheel op maat. Andere vragen of wensen? Neem dan gerust contact met ons op!

Omega profielen op maat kopen

Omega profielen op maat kopen

In 4 eenvoudige stappen

Upload uw tekening

Upload uw tekening(en). Diverse bestandsformaten zijn mogelijk. Na ontvangst nemen wij contact met u op om het werk verder te bespreken.

Naar uploaden

Neem contact op

Wij bespreken graag uw wensen en eisen en voorzien u van tips en advies.

Naar zetwerkconfigurator

Ontvang voorstel

Een compleet voorstel met de totaalprijs wordt aan u verstuurd.

Afhalen of bezorgen

U kunt uw order afhalen of laten bezorgen. De kosten voor bezorging worden in het voorstel voor u meegenomen.