Dakrandprofielen en muurafdekkers online bestellen

  • Tot 6 meter lengte
  • Zetwerk configurator
  • Snelle levering

Wat zijn aluminium muurafdekkers / dakrandprofielen?

Muurafdekkers (ook dakrandprofiel of C-profiel genoemd) worden gebruikt om muren en andere oppervlakken te beschermen tegen invloeden van buitenaf. Door het gebruik van muurafdekkers kan neerslag niet direct langs de muur lopen waardoor deze langer mooi blijft.

Wanneer het profiel voor de afwerking van dakranden wordt gebruikt, spreken we over dakrandprofielen.

In alle gevallen zorgen de profielen voor een beschermende functie en geven de afdek kappen een fraaie en onderhoudsvriendelijke afwerking.

Bij Zetwerk.nl maken we bij het monteren van dakrand- en muur afdekprofielen gebruik van klangen. Dit is een onderliggend profiel waar het afdekprofiel op wordt geklemd. Hierdoor kan de afdekkap schroefloos bevestigd worden. Dit zorgt ervoor dat het dak of de buitenmuur er strak afgewerkt uitziet met een optimale bescherming tegen invloeden van buitenaf.

C-profiel, muurafdekkers en dakrandprofielen op maat bestellen?

Bij Zetwerk.nl besteld u geheel op maat uw profielen online. Standaard profielen via de webshop. Maatwerk profielen via de zetwerk configurator of door het uploaden van foto's van het gewenste materiaal.

Wij leveren profielen in aluminium, staal, RVS en andere materialen en kunnen deze afwerken in diverse kleuren, zodat het profiel altijd mooi past bij de reeds bestaande materialen.

Dakrandprofiel / C - profiel
PHOTO-2022-12-05-16-58-16
Waterslagprofiel zelf online samenstellen

Dakrandprofielen en muurafdekkers online bestellen

In 4 eenvoudige stappen

Upload uw tekening

Upload uw tekening(en). Diverse bestandsformaten zijn mogelijk. Na ontvangst nemen wij contact met u op om het werk verder te bespreken.

Naar uploaden

Via de zetwerkconfigurator

Stel geheel op maat uw dakrandprofiel en muurafdekkers samen. De prijs wordt direct berekend.

Naar zetwerkconfigurator

Vul uw winkelmandje

Vul aan of maak wijzigingen. De totaalprijs wordt tussentijds herberekend. Reken veilig af via uw eigen favoriete bank.

Afhalen of bezorgen

U kunt uw order afhalen of laten bezorgen. In veel gevallen worden de bezorgkosten direct berekend. In andere gevallen ontvangt u een offerte.